viernes, 21 de octubre de 2016

RUTA PAU CASALS AMB AUDICIÓ D’ORGUE i JORNADA DE PORTES OBERTES ALS MUSEUS PAU CASALS

DISSABTE, 22 d'octubre de 2016
Dins dels actes del Mes Pau Casals que organitza l’Associació musical Pau Casals es commemora el 43è aniversari de la mort de Pau Casals. Per aquest motiu la Casa nadiua de Pau Casals, el Museu Pau Casals conjuntament amb l’Associació d’Amics de l'Orgue del Vendrell, ofereixen la ruta Pau Casals amb audició d’orgue. Aquesta ruta s’inicia a la Casa Nadiua, on coneixerem l’ambient familiar i humil en què Pau Casals va viure els primers anys de la seva infantesa i la seva vinculació amb els moviments culturals de la vila del Vendrell de l’època, encapçalats pel dramaturg Àngel Guimerà.

Seguidament visitarem l’església del Vendrell on tindrem l’oportunitat de conèixer de ben a prop el funcionament de l’orgue barroc, recentment restaurat, i gaudir en directe de la seva música de la mà d’un organista.

 
En acabar, el visitant es desplaçarà fins a Sant Salvador per gaudir, de manera lliure, de la visita al Museu Pau Casals, la seva casa d’estiueig ubicada davant del mar, a la platja de Sant Salvador, ara convertida en un museu magnífic i modern museu, on la música i els audiovisuals ens fan reviure els moments més emocionants de la vida dels gran violoncel·lista internacional.  

Punt de trobada:
A les 11 h a la Casa nadiua de Pau Casals 
(c/ Santa Anna, 4 · El Vendrell- Tel 977 18 1819)


INFORMACIÓ I RESERVES: 
Cal fer la inscripció prèvia en qualsevol dels dos museus:
 Casa nadiua de Pau Casals (tel. 977 18 18 19) o Museu Pau Casals (tel. 977 68 42 76)















No hay comentarios:

Publicar un comentario